Webdesign

Bruggen slaan tussen ontwerp & functionaliteit

Webdesign en Website bouwen Harderwijk, Hierden | Refreshed

Bijna ieder bedrijf heeft een eigen website. Vaak zien ze er prima uit en staat alle mogelijke informatie er op. Maar is dat genoeg? Levert de website wel voldoende rendement?

Weet je je doelgroep te bereiken? Is je website op alle (mobiele) apparaten goed zichtbaar? En het belangrijkste; straalt de website uit waar jouw bedrijf voor staat?

Een nieuwe website

Wij helpen je graag. Elke pixel moet gebaseerd zijn op jouw unieke identiteit. Alleen op die manier zorg je voor overeenstemming tussen visie en werkelijkheid. Daarnaast hoort een website gebruiksvriendelijk te zijn.

We gaan aan de slag met een strategie. Want, wat zoekt je doelgroep eigenlijk? Hoe zorg je voor een duidelijk overzicht op je website en hoe stimuleer je verder contact opnemen? Hoog scoren in Google, actueel houden van een website, integreren van social media in een website, aansprekende teksten; er is genoeg om rekening mee te houden. Maar waar en hoe begin je?

Dat doen we samen met jou! Samen beginnen we bij de kern van je onderneming; waar sta jij voor en wat beteken jij voor je klanten. Vanaf daar bouwen we elke pixel om die centrale gedachte heen.

Vrijblijvend advies voor jouw (nieuwe) website?
voor een goede basis voor jouw website
Zullen we samen een bakje koffie doen?

Online Bureau - Hierden